• United States / $ USD
  • My Cart   0
  • About Us

    Concentration, Innovation, Progression.

Bedrijfdetails

Nr van Werknemers: 100 - 200
Jaarlijkse Verkoop:
Gevestigd jaar: 2003
De uitvoerpc: 80% - 90%
Location: Shenzhen, Guangdong
Slogan:

Professional Car Mobile DVR wholesaler !

Company Images

Bedrijfprofiel

3F2C0349-4BA8-4C43-9FE3-47B120B26E19.png

De Technologieco. van Shenzhenhuanyung, Ltd is een High-tech onderneming die zich in het Onderzoek, de Ontwikkeling, het Ontwerp, de Vervaardiging en de Verkoop van voertuig digitale veiligheid en de producten van het toezichtsysteem zoals mobiele digitale harde schijfregistreertoestellen specialiseren, voertuig DVRs, kleurenccd camera's. Deze schokbestendige producten worden wijd gebruikt in auto's, voertuigen, bussen en vrachtwagens om veiligheid te verzekeren terwijl het drijven.

 

HuanYung de concepten onze oplossingen is „Stabiliteit, Intelligentie, Integratie, Flexibiliteit en Gemak“ op totale veiligheidsoplossingen voor klantentevredenheid.

 

HuanYung Ons bedrijf is een belangrijke fabrikant van ingebedde DVR, en camera's evenals videodieverwerkingsmateriaal in Shenzhen, China worden gevestigd. Gebaseerd op geavanceerd technisch en sterk R&D-team, Secwatch-is de Technologie altijd in de belangrijke positie op dit gebied. Onze producten hebben de evaluatie van ISO9001-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem en andere internationale certificatie zoals UL, Ce, en FCC overgegaan.

Nu zijn onze producten uitgevoerd naar cliënten in meer toen 20 landen en gebieden, zoals de V.S., Duitsland, Spanje, het UK, Italië, Turkije, Saudi-Arabië, Indonesië, en Pakistan.


HuanYung zal zich altijd klaar om met u bevinden samen te werken. Groei samen!

 

 

1. Ervaren R&D-Afdeling
2. Toegelaten de Specificaties van de koper
3. OEM Vermogen
4. Productievermogen
5. Betrouwbaarheid
6. Grote Productielijn